Kontakt

  HelpDisc d.o.o.

  HelpDisc d.o.o se u Republici Srbiji potvrdio kao pouzdan partner u slučajevima spasavanja podataka sa neispravnih medija. O tome svedoče brojni zadovoljni korisnici iz Srbije, ali i iz brojnih zemalja širom sveta.

  Poslovni uspeh postigli smo prvenstveno zbog brze i kvalitetne usluge, kao i zbog apsolutne brige za sigurnost i diskreciju podataka.

  Koristeći najnoviju tehnologiju i najmodernije alate nastale unutar samog HelpDisca, došli smo do visokog procenta uspešnosti spasavanja i zaštite podataka nakon spasavanja.

  Za uspešno spasavanje podataka, pored najsavremenije opreme, najvažnije je iskustvo. Preko 8000 klijenata u poslednjih desetak godina najbolja su referenca naše uspešnosti.

  U toku našeg rada razvili smo HddSurgery alate za spasavanje podataka i možemo s ponosom reći da gotovo svaka od vodećih data recovery kompanija u svetu koristi naše alate.

  HelpDisc Srbija je punopravni član GDRA (Global Data Recovery Alliance) – udruženja data recovery stručnjaka širom sveta.

  Na ovaj način, u svakom trenutku su nam dostupna najnovija znanja, iskustva i tehnike koje se koriste u specifičnim situacijama.

  Naš tim ljudi se konstantno edukuje u radu s najnovijim tehnologijama i iste primenjuje u svakodnevnom radu. Zato nam nijedan medij nije nepoznanica ili nepremostiva prepreka.

  Unutrašnja organizacija kompanije osigurava zadovoljstvo svakom zaposlenom i maksimalno ostvarivanje poslovnih, ali i privatnih interesa.

  Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura firme omogućava zaposlenima ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

  zgrada-helpdisca-beograd

  Kontakt informacije

  Adresa

  Helpdisc D.o.o.
  Milutina Milankovića 1E, Novi Beograd.
  Email Account : office(at)helpdisc.rs
  Skype: ranikolahdd

  Telefoni :

  Tel/fax: +381 (0)11 361 43 43
  Mobilni: +381 (0)65 361 43 43

  Pozovite nas

  Od 09 do 17h

  +381 11 361 43 43
  +381 65 361 43 43